ALT DE LA IMAGEN

Prinsessan Ariel

Disney Prinsessor färg sidor

Prinsessan Ariel

Prinsessan Ariel

Prinsessan Ariel målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ariel är prinsessan av Disney filmen Den lilla sjöjungfrun, en film som berättar historien om ett hav Prinsessan, dotter till kung Triton som möter en människa prins, prins Eric och faller för honom efter hans räddning från att sjunka båt. Denna prinsessa kommer till rätta med havet häxa ger benen att gå och vara med sin prins, utan stjäl rösten att använda den.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8408 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 44 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8408 gånger
LADDA VIT TECKNING
Prinsessan Ariel
Färgläggning Sida av Prinsessan Ariel

Ariel är en Disney Prinsessan, en samling av de hjältinnor Disney filmer som är mer populära flickor favoritkaraktärer. Disney Prinsessan Ariel är en av de mest populära för den vackra berättelsen om kärlek, engagemang och mod att hans film har karaktär och personlighet som lämnar allt för kärlek och inför alla svårigheter i att ta hand om sin älskare.

Låt oss måla Prinsessan Ariel målarbok Vill du Disney Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av Prinsessan Ariel att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Prinsessan Ariel färgning på Disney Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Prinsessan Ariel målarbok är Svenskt och förbinds till Disney Prinsessor. Vår teckning av Prinsessan Ariel är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Disney Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Prinsessan Ariel inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Disney Prinsessor mest målade sidorna

Prinsessan Rapunzel
5
5 av 10 - 98 röster
Målade
10533
gånger

Rapunzel är en prinsessa som bor i ett torn, har en lång mane av blont hår. Det är stjärnan i Walt Disney-film Trassel, vilket räknas som föds med hår med magiska krafter och kidnappades av en kvinna som tog henne som sin dotter med sin vän kameleonten Pascal. En tjuv som heter Flynn Rider stjäl prinsesskrona vakt och flydde når sitt torn.

Prinsessan Aurora
6
6 av 10 - 57 röster
Målade
8991
gånger

Prinsessan Aurora är huvudpersonen i filmen Törnrosa. När Aurora kommer alla medborgare i riket hans föräldrar gör honom till en speciell gåva, men häxan Maleficent meningen att bli stucken med en spinnrock och somna. Aurora prickas och somnar till prins Philip kommer till slottet och vaknar med den första kyss av kärlek.

Prinsessan Askungen med Prins
6
6 av 10 - 56 röster
Målade
8837
gånger

Askungen är prinsessan Askungen stjärnan av filmen, som berättar historien om en adelsman, vars styvmor och styvsystrar gör livet omöjligt. Du går till en maskeradbal och prinsen blir kär i henne, men hon måste fly och förlorar ditt glas toffel, som han använder för att hitta den igen och slutligen gifta och berättelsen slutar väl och älskar triumfer.