ALT DE LA IMAGEN

Prinsessan Askungen med Prins

Disney Prinsessor färg sidor

Prinsessan Askungen med Prins

Prinsessan Askungen med Prins

Prinsessan Askungen med Prins målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Askungen är prinsessan Askungen stjärnan av filmen, som berättar historien om en adelsman, vars styvmor och styvsystrar gör livet omöjligt. Du går till en maskeradbal och prinsen blir kär i henne, men hon måste fly och förlorar ditt glas toffel, som han använder för att hitta den igen och slutligen gifta och berättelsen slutar väl och älskar triumfer.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8837 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 56 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8837 gånger
LADDA VIT TECKNING
Prinsessan Askungen med Prins
Färgläggning Sida av Prinsessan Askungen med Prins

Askungen är ett tecken i Disney-prinsessan kollektionen bygger på kvinnliga huvudpersonerna i filmerna av Walt Disney. Denna samling är inriktad på flickor, eftersom de är exempel på styrka och mod. Askungen räknas som allt ont övervinns för att slutligen nå lycka.

Låt oss måla Prinsessan Askungen med Prins målarbok Vill du Disney Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av Prinsessan Askungen med Prins att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Prinsessan Askungen med Prins färgning på Disney Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Prinsessan Askungen med Prins målarbok är Svenskt och förbinds till Disney Prinsessor. Vår teckning av Prinsessan Askungen med Prins är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Disney Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Prinsessan Askungen med Prins inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Disney Prinsessor mest målade sidorna

Prinsessan Rapunzel
5
5 av 10 - 98 röster
Målade
10533
gånger

Rapunzel är en prinsessa som bor i ett torn, har en lång mane av blont hår. Det är stjärnan i Walt Disney-film Trassel, vilket räknas som föds med hår med magiska krafter och kidnappades av en kvinna som tog henne som sin dotter med sin vän kameleonten Pascal. En tjuv som heter Flynn Rider stjäl prinsesskrona vakt och flydde når sitt torn.

Prinsessan Aurora
6
6 av 10 - 57 röster
Målade
8991
gånger

Prinsessan Aurora är huvudpersonen i filmen Törnrosa. När Aurora kommer alla medborgare i riket hans föräldrar gör honom till en speciell gåva, men häxan Maleficent meningen att bli stucken med en spinnrock och somna. Aurora prickas och somnar till prins Philip kommer till slottet och vaknar med den första kyss av kärlek.

Prinsessan Belle
5
5 av 10 - 60 röster
Målade
8740
gånger

Belle är huvudpersonen i filmen Skönheten och Odjuret. Belle är dotter till en galen uppfinnare, inte en prinsessa av födelse, men gifte sig med en prins, så om det slutar som prinsessa. Belle är en bildad och intellektuell tjej som inte passar i staden där han bor, tills rädda sin far kommer till ett slott där han möter odjur, ett monster som döljer en prins förbannad och släpper den ...