ALT DE LA IMAGEN

Prinsessan Jasmin

Disney Prinsessor färg sidor

Prinsessan Jasmin

Prinsessan Jasmin

Prinsessan Jasmin målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Prinsessan Jasmin är stjärnan i filmen Aladdin. Jasmin är dotter till kungen av Agrabah där bor låst i palatset, tills han en dag flyr och möter tjuven Aladdin som faller för henne och förvaltar med hjälp av anden, blir prins till kung bidraget handen. Den onda Jafar lyckas stjäla tronen av kung, Aladdin och Jasmin men slutligen övervinna dåliga och fylla kungen.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8164 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 36 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8164 gånger
LADDA VIT TECKNING
Prinsessan Jasmin
Färgläggning Sida av Prinsessan Jasmin

Jasmin var den första prinsessan med en mycket stark karaktär, och det var mot reglerna. Disney Prinsessor är en samling av kvinnliga huvudpersonerna i filmer Walt Disney har publicerats som en samling av leksaker och figurer till flickor, som är din favorit Disneyfigurer. Prinsessan Jasmin Disney är en av de mest älskade av flickor för sin styrka och värde.

Låt oss måla Prinsessan Jasmin målarbok Vill du Disney Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av Prinsessan Jasmin att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Prinsessan Jasmin färgning på Disney Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Prinsessan Jasmin målarbok är Svenskt och förbinds till Disney Prinsessor. Vår teckning av Prinsessan Jasmin är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Disney Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Prinsessan Jasmin inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Disney Prinsessor mest målade sidorna

Prinsessan Rapunzel
5
5 av 10 - 98 röster
Målade
10533
gånger

Rapunzel är en prinsessa som bor i ett torn, har en lång mane av blont hår. Det är stjärnan i Walt Disney-film Trassel, vilket räknas som föds med hår med magiska krafter och kidnappades av en kvinna som tog henne som sin dotter med sin vän kameleonten Pascal. En tjuv som heter Flynn Rider stjäl prinsesskrona vakt och flydde når sitt torn.

Prinsessan Aurora
6
6 av 10 - 57 röster
Målade
8991
gånger

Prinsessan Aurora är huvudpersonen i filmen Törnrosa. När Aurora kommer alla medborgare i riket hans föräldrar gör honom till en speciell gåva, men häxan Maleficent meningen att bli stucken med en spinnrock och somna. Aurora prickas och somnar till prins Philip kommer till slottet och vaknar med den första kyss av kärlek.

Prinsessan Askungen med Prins
6
6 av 10 - 56 röster
Målade
8837
gånger

Askungen är prinsessan Askungen stjärnan av filmen, som berättar historien om en adelsman, vars styvmor och styvsystrar gör livet omöjligt. Du går till en maskeradbal och prinsen blir kär i henne, men hon måste fly och förlorar ditt glas toffel, som han använder för att hitta den igen och slutligen gifta och berättelsen slutar väl och älskar triumfer.