ALT DE LA IMAGEN

Lantbruksdjur

Djur färg sidor

Lantbruksdjur

Lantbruksdjur

Lantbruksdjur målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Har du någonsin varit på en gård? Om du har besökt ett djur gård en gång, bör du ha sett en häst, en ko, en gris eller ett får, bland andra husdjur såsom de i denna fria målarbok. Djuren är bakom planket, och i bakgrunden kan se taket på ladan omgiven av träd. Vet husdjur tack vare våra färg ritningar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7645 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 19 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7645 gånger
LADDA VIT TECKNING
Lantbruksdjur
Färgläggning Sida av Lantbruksdjur

Målar sida av vissa lantbruksdjur, några husdjur bakom ett trä gård staket. Färg hästen, får, ko, gris, och träd. Mjölk erhålles från korna och, förutom mjölk, ull erhålls från får. Hästar bidra till att göra uppgifter inom jordbruket och från grisar mat som sidfläsk produceras.

Låt oss måla Lantbruksdjur målarbok Vill du Djur färg sidor? Detta är en bild av Lantbruksdjur att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Lantbruksdjur färgning på Djur. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Lantbruksdjur målarbok är Svenskt och förbinds till Djur. Vår teckning av Lantbruksdjur är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Djur att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Lantbruksdjur inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Djur mest målade sidorna

Katter
6
6 av 10 - 33 röster
Målade
8290
gånger

Denna gulliga målarbok sammanför olika kattraser för barn att lära sig urskilja och känna igen olika typer av katt, som en huskatt, en gemensam europeisk katt eller en bengal kattunge. Katter är en mycket smart och självständig djur som tilltalar många människor. Om du är en av de människor som älskar djur och de älskar katter, tryck eller färg på nätet dessa inhemska kattdjur.

Barn Djur
6
6 av 10 - 49 röster
Målade
7886
gånger

Ha kul färg dessa djur för barn, riktigt roligt för barn i alla åldrar. Du kan välja från en mängd olika färger att måla en mycket trevlig hund, en kanin som bär en t-shirt eller en björn som ger oss en blomma. Dessutom kan du skriva ut den här ritningen med söta djur för senare hänga och pryda väggarna i ditt sovrum med några roliga tecknade djur.

En Papegoja På En Snigel
6
6 av 10 - 21 röster
Målade
7791
gånger

Denna färg sida av en papegoja rida på en snigel är perfekt för de minsta barnen, eftersom det har enkla och tjocka linjer och färgområden som är tillräckligt stora så att barn inte har svårt att färglägga dem. En ritning för barn som kan färgas på nätet, eller för hand om du skriver ut det innan du färga det. Lära sig och veta att djuren är roligare med våra målarbilder av d ...