ALT DE LA IMAGEN

Tigrar och Lejon

Djur färg sidor

Tigrar och Lejon

Tigrar och Lejon

Tigrar och Lejon målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Katterna är de största katterna i världen, i den här bilden har vi konungar katterna, tigrar och lejon, djur över denna familj storlek. Tigrar och lejon är rovdjur Bröllop i Afrika och Asien. Tigrar har randig över ett stort hår och en Lejon man. De är ett av barnen favorit djur och de vet säkert vilken färg de målar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6589 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 27 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6589 gånger
LADDA VIT TECKNING
Tigrar och Lejon
Färgläggning Sida av Tigrar och Lejon

Katter är köttätare och jägare som lever i naturen. Är djur stjärnor av alla djurparker och dokumentärer vilda djur på TV. Kattdjur är familjen som inkluderar alla typer av katter, från inhemska till stora jakt katter som tigrar och lejon i den här bilden.

Låt oss måla Tigrar och Lejon målarbok Vill du Djur färg sidor? Detta är en bild av Tigrar och Lejon att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Tigrar och Lejon färgning på Djur. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Tigrar och Lejon målarbok är Svenskt och förbinds till Djur. Vår teckning av Tigrar och Lejon är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Djur att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Tigrar och Lejon inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Djur mest målade sidorna

Katter
6
6 av 10 - 33 röster
Målade
8290
gånger

Denna gulliga målarbok sammanför olika kattraser för barn att lära sig urskilja och känna igen olika typer av katt, som en huskatt, en gemensam europeisk katt eller en bengal kattunge. Katter är en mycket smart och självständig djur som tilltalar många människor. Om du är en av de människor som älskar djur och de älskar katter, tryck eller färg på nätet dessa inhemska kattdjur.

Barn Djur
6
6 av 10 - 49 röster
Målade
7885
gånger

Ha kul färg dessa djur för barn, riktigt roligt för barn i alla åldrar. Du kan välja från en mängd olika färger att måla en mycket trevlig hund, en kanin som bär en t-shirt eller en björn som ger oss en blomma. Dessutom kan du skriva ut den här ritningen med söta djur för senare hänga och pryda väggarna i ditt sovrum med några roliga tecknade djur.

En Papegoja På En Snigel
6
6 av 10 - 21 röster
Målade
7790
gånger

Denna färg sida av en papegoja rida på en snigel är perfekt för de minsta barnen, eftersom det har enkla och tjocka linjer och färgområden som är tillräckligt stora så att barn inte har svårt att färglägga dem. En ritning för barn som kan färgas på nätet, eller för hand om du skriver ut det innan du färga det. Lära sig och veta att djuren är roligare med våra målarbilder av d ...