ALT DE LA IMAGEN

Kanin (Nalle Puh)

Nalle Puh färg sidor

Kanin (Nalle Puh)

Kanin (Nalle Puh)

Kanin (Nalle Puh) målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna ritning visas Kanin, vän av Nalle Puh, som är en annan karaktär som bor i hundra hektar stora skogen. Kanin är lite vresig och ibland blir arg när Tiger går in i hans trädgård och förstör växterna. Ändå är kaninen mycket smart och alltid kommer upp med goda idéer för att hjälpa sina vänner. Du kan färga denna ritning till kanin färg.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 5815 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 5815 gånger
LADDA VIT TECKNING
Kanin (Nalle Puh)
Färgläggning Sida av Kanin (Nalle Puh)

Färgläggning sida om Kanin, från Nalle Puh. Kanin är en vän Puh, Tiger, Nasse och Igor, men ibland han inte har tillräckligt med tålamod och vara arg. Kanin älskar växter och blommor, och älskar att ta hand om sina trädgårdsväxter, som i denna sida för att skriva ut på kanin, från Nalle Puh.

Låt oss måla Kanin (Nalle Puh) målarbok Vill du Nalle Puh färg sidor? Detta är en bild av Kanin (Nalle Puh) att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Kanin (Nalle Puh) färgning på Nalle Puh. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Kanin (Nalle Puh) målarbok är Svenskt och förbinds till Nalle Puh. Vår teckning av Kanin (Nalle Puh) är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Nalle Puh att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Kanin (Nalle Puh) inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Nalle Puh mest målade sidorna

Nalle Puh
6
6 av 10 - 35 röster
Målade
7865
gånger

Här har vi Nalle Puh i denna målarbok. Puh är Christopher Robins nallebjörn, och vid sidan av Nasse, I-or och Tiger han bor massor av äventyr. Nu kan du färglägga Puh som du vill, och välja nya färger för honom. Ha kul att färga karaktärerna från Nalle Puh, och glöm inte att du också kan skriva ut dina ritningar.

Ior
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
7701
gånger

Ior är åsnan vän Nalle puh liv i hundra tunnland skog och bär leva med ett roligt äventyr. Ior är en åsna fyllda, vilket alltid är tråkigt och mycket negativ, alltid klagar allt och rädda allt han ser. Ior är en väldigt söt seriefigurer och en av de mest älskade av barn. Alltid följer hans vänner i berättelserna och äventyr, men alla rädda.

Nasse
6
6 av 10 - 14 röster
Målade
7699
gånger

Nasse ligger i denna målarbok till dig. Du kan välja de färger som du gillar och fylla i färg denna teckning. Nasse är ett tecken från Nalle Puh. Det är en gris som ser tydligen lite feg, men i slutet alltid lyckas övervinna sina rädslor och gå vidare med hjälp av sina vänner. Nasse är den bästa vän av Puh.