ALT DE LA IMAGEN

Xerneas

Pokémon färg sidor

Xerneas

Xerneas

Xerneas målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du är en bra fläkt av världen av Pokémon, vi ger dig denna målarbok av en teckning av Xerneas, den nya legendariska Pokémon huvudpersonen i Pokémon X, som kommer ut bredvid Pokémon Y för den bärbara konsolen Nintendo 3DS. Du kan nu färga Xerneas som du gillar och börja njuta av den sjätte generationen Pokémon, eller generationen VI.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9515 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 119 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9515 gånger
LADDA VIT TECKNING
Xerneas
Färgläggning Sida av Xerneas

Färgläggning sida av Xerneas, en legendarisk Pokémon från sjätte generationen. Det är den Pokémon som kommer stjärnan den nya Pokémon X version, som kommer att komma ut till butikerna bredvid Pokémon Y för Nintendo 3DS. Xernea fiende är Yveltal, de andra legendariska Pokémon. Njut färg Xerneas, rådjur Pokémon.

Låt oss måla Xerneas målarbok Vill du Pokémon färg sidor? Detta är en bild av Xerneas att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Xerneas färgning på Pokémon. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Xerneas målarbok är Svenskt och förbinds till Pokémon. Vår teckning av Xerneas är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pokémon att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Xerneas inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pokémon mest målade sidorna

Pikachu
5
5 av 10 - 239 röster
Målade
11506
gånger

Nu kan du färglägga nätet Pikachu, de oskiljaktiga Ash Pokemon. Eftersom Ash Ketchum började sin resa från pall stad tillsammans Pikachu alltid honom runt om i världen, inför samman de bästa Pokemon utbildare, även vinna Pokemon ligan. Nu kan du färglägga som du vill Pikachu, kan du skriva ut även den. Njut Pikachu målarbok. Pikachu är en fiktiv djurart i Pokémonspelen och -animen.

Yveltal
7
7 av 10 - 134 röster
Målade
9684
gånger

För fans av världen av Pokémon, vi ger dig denna målarbok av en teckning av Yveltal, den nya legendariska Pokémon huvudpersonen i Pokémon Y, som kommer ut bredvid Pokémon X för den bärbara konsolen Nintendo 3DS. Du kan nu färga Yveltal som du gillar och börja njuta av den sjätte generationen Pokémon, eller generation VI.

Charizard
5
5 av 10 - 101 röster
Målade
9240
gånger

Nu kan du färg Charizard, # 006 Pokemon i den första generationen av spel Pokemon röd och blå. Charizard är den senaste utvecklingen av Charmander och Charmeleon. I den här bilden kan du se färgning Charizard flyger med vingar förlängas och en flamma hälla från sin svans. Testa nya färgkombinationer för att uppfinna en egen version av Charizard.