ALT DE LA IMAGEN

Marge Simpson

Simpsons färg sidor

Marge Simpson

Marge Simpson

Marge Simpson målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Marge Simpson, mor till Simpsons familjen, kommer till denna målarbok. Nu kan du färglägga Marge i denna målarbok av Simpsons, en animerad tecknad serie skapad av Matt Groening. Visst vet ni detta tecknad, så färg Marge Simpson som du vill, och sedan skriva ut din design på ett papper.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6688 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 8.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 25 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6688 gånger
LADDA VIT TECKNING
Marge Simpson
Färgläggning Sida av Marge Simpson

Marge Simpson målarbok, hustru till Homer Simpson och mor till Bart, Lisa och Maggie. Marge är en hemmafru som alltid ger en touch av moral till serien, och är, tillsammans med Lisa, seriös och ansvarsfull del av familjen Simpsons, med tanke på att Homer och Bart är alltid galna.

Låt oss måla Marge Simpson målarbok Vill du Simpsons färg sidor? Detta är en bild av Marge Simpson att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Marge Simpson färgning på Simpsons. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Marge Simpson målarbok är Svenskt och förbinds till Simpsons. Vår teckning av Marge Simpson är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Simpsons att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Marge Simpson inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Simpsons mest målade sidorna

Bart Simpson
6
6 av 10 - 74 röster
Målade
8309
gånger

Bart Simpson är huvudpersonen i den animerade serien Simpsons. Bart Simpson är thug, den busiga barn som hamnar i trubbel, ignorerar föräldrarna, ignorerar lärarna, som inte studerar, att du inte gör sina läxor ... Bart Simpson men alltid har ett gott hjärta och alltid slutar göra gott mot andra.

Bart
5
5 av 10 - 38 röster
Målade
7894
gånger

Bart, som vi kan se i denna bild med en mycket självsäker attityd, är en av de mest älskade karaktärer i Simpsons serien, tillsammans med Homer. Du har nu chansen att ändra sin outfit och ge honom den stil du vill ha, och ändra de typiska färger som vi är vana att se honom i, som är orange och blått, men du kan också färglägga honom i hans traditionella färger. Som du vill! Även om ...

Simpsons Familj
6
6 av 10 - 41 röster
Målade
7770
gånger

Denna teckning är tillägnad alla dessa fans av den animerade serien Simpsons, där fem familjemedlemmarna visas. Vi kan se hur Homer Simpson, som är far, är i mitten, och har hans tre barn klättrade upp på toppen av honom, Maggie på huvudet, Bart greppa hans mage och Lisa gripa på hans rygg. Bakifrån, konstaterar Marge Simpson den förtjusande scen, och trots att de ofta lever surrealisti ...