ALT DE LA IMAGEN

Ralph Wiggum

Simpsons färg sidor

Ralph Wiggum

Ralph Wiggum

Ralph Wiggum målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Här är en målarbok av Ralph Wiggum, en populär karaktär från den animerade serien Simpsons. Ralph är känt för att vara en inte särskilt intelligent karaktär, och verkar vara ständigt distraherad och inte märker saker. Han är son till chefen Wiggum, polischef i Springfield, och hans föräldrar är överbeskyddande eftersom han har en bräcklig personlighet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6435 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 3 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6435 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ralph Wiggum
Färgläggning Sida av Ralph Wiggum

Målar sida av Clancy Wiggum son Ralph Wiggum, som är polischef i Springfield. Ralph är en klasskamrat till Lisa Simpson, men är mycket separerade intellektuellt, även om de är i samma ålder, eftersom Lisa är begåvad och Ralph verkar mindre smarta än andra.

Låt oss måla Ralph Wiggum målarbok Vill du Simpsons färg sidor? Detta är en bild av Ralph Wiggum att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ralph Wiggum färgning på Simpsons. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ralph Wiggum målarbok är Svenskt och förbinds till Simpsons. Vår teckning av Ralph Wiggum är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Simpsons att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ralph Wiggum inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Simpsons mest målade sidorna

Bart Simpson
6
6 av 10 - 74 röster
Målade
8309
gånger

Bart Simpson är huvudpersonen i den animerade serien Simpsons. Bart Simpson är thug, den busiga barn som hamnar i trubbel, ignorerar föräldrarna, ignorerar lärarna, som inte studerar, att du inte gör sina läxor ... Bart Simpson men alltid har ett gott hjärta och alltid slutar göra gott mot andra.

Bart
5
5 av 10 - 38 röster
Målade
7893
gånger

Bart, som vi kan se i denna bild med en mycket självsäker attityd, är en av de mest älskade karaktärer i Simpsons serien, tillsammans med Homer. Du har nu chansen att ändra sin outfit och ge honom den stil du vill ha, och ändra de typiska färger som vi är vana att se honom i, som är orange och blått, men du kan också färglägga honom i hans traditionella färger. Som du vill! Även om ...

Simpsons Familj
6
6 av 10 - 41 röster
Målade
7770
gånger

Denna teckning är tillägnad alla dessa fans av den animerade serien Simpsons, där fem familjemedlemmarna visas. Vi kan se hur Homer Simpson, som är far, är i mitten, och har hans tre barn klättrade upp på toppen av honom, Maggie på huvudet, Bart greppa hans mage och Lisa gripa på hans rygg. Bakifrån, konstaterar Marge Simpson den förtjusande scen, och trots att de ofta lever surrealisti ...