ALT DE LA IMAGEN

pennan

Skolmaterial färg sidor

pennan

Pennan

pennan målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Pennorna skriver verktyg som används mest av någon elev. De används för att ta anteckningar eller skriva övningar och aktiviteter. I detta fall finns det en indragningspenna, som gömmer spetsen medan den inte används. De vanligaste färgerna är blå pennor, svarta eller röda, men idag finns pennor i alla färger, med vilken du kan ha en ren och vacker arbetsuppgifter.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 5273 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 5273 gånger
LADDA VIT TECKNING
pennan
Färgläggning Sida av pennan

Bläckpenna består av en spets som har en boll på insidan, och genom det bläcket kommer ut långsamt som vi skriver. Bläcket är lagrad i ett plaströr inuti pennan.

Låt oss måla pennan målarbok Vill du Skolmaterial färg sidor? Detta är en bild av pennan att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida pennan färgning på Skolmaterial. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom pennan målarbok är Svenskt och förbinds till Skolmaterial. Vår teckning av pennan är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Skolmaterial att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av pennan inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Skolmaterial mest målade sidorna

Ryggsäck
6
6 av 10 - 9 röster
Målade
5884
gånger

Detta föremål för skolan är ett måste för varje studerande, eftersom påsen där alla fartyg från skolan tar. Ryggsäckar har två handtag för att ladda i ryggen, och som ofta bär mycket vikt. Denna ryggsäck ser vi en bok, en linjal, ett äpple, pennor, en banan och ett suddgummi. Kunde du hitta alla föremål i den här bilden? Nu kan du färg dem som du vill.

Penna
7
7 av 10 - 11 röster
Målade
5633
gånger

Den mest skriva grundläggande verktyg är pennan, som är ett instrument som används för att rita och skriva. I det här fallet kan vi också se att den bakre änden denna penna har ett suddgummi. Det mest typiska penna är gul med rosa gummi, men du kan välja den färg du ska färga denna ritning. Nu kan du skapa en bild och ha kul att lära sig olika föremål som används i skolan. Det är ...

Sax
6
6 av 10 - 10 röster
Målade
5505
gånger

Skola sax är ett verktyg som barnen använder för att göra hantverk. Dess vanligaste användningen är att skära papper, kartong eller färgat konstruktion papper för att skapa collage och kompositioner av nedskärningar. Saxar för skolbruk är tillverkade av metallblad och ett handtag är typiskt av plast för att skydda öronen och underlätta gripande. De rundade spets sax är säkra för ...